Jacobsen HR700 & HR800 roughmaaier

Jacobsen HR700 & HR800

Perfect maaibeeld gecombineerd met een hoge productiviteit.   
  

De Jacobsen HR700 en HR800 driedelige cirkelmaaiers tillen de term "productiviteit" op alle fronten naar een hoger niveau. De maaibreedte van de HR700 is maarliefst 4,3 meter. De HR800 is met een werkbreedte van 4,9 meter zelfs de Jacobsen maaimachine met de allerhoogste maaicapaciteit en werkbreedte.

De machines zijn voorzien van drie onafhankelijk te bedienen maaidekken welke zijn voorzien van contra roterende maaimessen.Het gras wordt hierdoor optimaal verspreid ongeacht de weersomstandigheden.

Alle maaimessen zijn voorzien van een eigen aandrijfmotor en anti-scalpeer rondom ter voorkoming van scalperen.

De HR700 en HR800 worden respectievelijk aangedreven door betrouwbare 65 PK en 74 PK Kubota 4-cilinder common-rail turbodieselmotoren. 

Onderhoud van de HR-serie is uitermate eenvoudig. Het voordek kan worden gekanteld voor eenvoudig reinigen en de motorkap scharniert ver naar achteren zodat het dagelijks onderhoud zeer eenvoudig is uit te voeren. De hydraulische directe mesaandrijving maakt snaren, poelies en lagerpotten overbodig. Er zijn dus geen smeerpunten op de maaimes aandrijving.

Het werken met de HR-serie is uitermate plezierig, ook in natte omstandigheden door het standaard aanwezige hydraulische gewichtsoverdracht-systeem (dit geeft de mogelijkheid het volledige gewicht van de maaidekken als extra tractie op de banden over te brengen), het optimale zicht op de maaidekken en de meervoudig verstelbare zitting.

De Jacobsen HR-serie is ook leverbaar met cabine, welke standaard voorzien is van airco.

Vind uw dealer golf

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden